Menu
Your Cart

Vékonyszálú hajra

Vékonyszálú hajra

Márka: Alfaparf Model: AP259
Alfaparf Semi di Lino Volume Low volumennövelő sampon, 1 l- Volumennövelő sampon vékonyszálú hajra- Természetes vastagságot ad a hajszálaknak- Finoman tisztítja a hajat- SzulfátmentesKiszerelés: 1 l ..
8.840 Ft
Márka: Alfaparf Model: ASDLS00
Alfaparf Semi di Lino Volume volumennövelő sampon, 250 ml- Volumennövelő sampon vékonyszálú hajra- Természetes vastagságot ad a hajszálaknak- Finoman tisztítja a hajat- SzulfátmentesKiszerelés: 250 ml ..
4.130 Ft
Márka: Nelly Model: YUN8660
Aqua Nelly kétfázisú instant hajkondicionáló göndör hajra, 400 ml- Kondicionálja és könnyen kifésülhetővé teszi a hajat, miközben nem zsírosítja azt - Törékeny, száraz, vékonyszálú hajra tökéletes választás - A vizes fázis kondicionáló összetevőinek, és a benne lévő proteineknek köszönhet..
2.990 Ft
Márka: Nelly Model: YUN8658
Aqua Nelly kétfázisú instant hajkondicionáló kagylóselyem kivonattal, 400 ml- Kondicionálja és könnyen kifésülhetővé teszi a hajat, miközben nem zsírosítja azt - Törékeny, száraz, vékonyszálú hajra tökéletes választás - A vizes fázis kondicionáló összetevőinek, és a benne lévő proteinekne..
2.990 Ft
Márka: Nelly Model: YUN8659
Aqua Nelly kétfázisú instant hajkondicionáló volumennövelő, 400 ml- Kondicionálja és könnyen kifésülhetővé teszi a hajat, miközben nem zsírosítja azt - Törékeny, száraz, vékonyszálú hajra tökéletes választás - A vizes fázis kondicionáló összetevőinek, és a benne lévő proteineknek köszönhe..
2.990 Ft
Márka: Diapason Model: 983069
Diapason DCM Perfect Volume balzsam vékony, sérülékeny hajra, 1 l- SLES és parabénmentes, vegán formula - Gazdag Pro Vitamin B5 és Búza fehérjében, amelyek volument és mély hidratálást biztosítanak a vékonyszálú hajnak - Azonnal dúsítja és rugalmassá teszi a hajat - Vékonyszálú és lelapu..
3.990 Ft
Márka: Diapason Model: 983038
Diapason DCM Perfect Volume balzsam vékony, sérülékeny hajra, 300 ml- SLES és parabénmentes, vegán formula - Gazdag Pro Vitamin B5 és Búza fehérjében, amelyek volument és mély hidratálást biztosítanak a vékonyszálú hajnak - Azonnal dúsítja és rugalmassá teszi a hajat - Vékonyszálú és lel..
2.990 Ft
Márka: Diapason Model: 983021
Diapason DCM Perfect Volume sampon vékony, sérülékeny hajra, 1 l- SLES és parabénmentes, vegán formula - Gazdag Pro Vitamin B5 és Búza fehérjében, amelyek volument és mély hidratálást biztosítanak a vékonyszálú hajnak - Azonnal dúsítja és rugalmassá teszi a hajat - Vékonyszálú és le..
3.990 Ft
Márka: Diapason Model: 983045
Diapason DCM Perfect Volume sampon vékony, sérülékeny hajra, 300 ml- SLES és parabénmentes, vegán formula - Gazdag Pro Vitamin B5 és Búza fehérjében, amelyek volument és mély hidratálást biztosítanak a vékonyszálú hajnak - Azonnal dúsítja és rugalmassá teszi a hajat - Vékonyszálú és lela..
1.990 Ft
Márka: Diapason Model: 983052
Diapason DCM Perfect Volume spray vékony, sérülékeny hajra, 150 ml- SLES és parabénmentes, vegán formula - Speciális tonik a szerkezet hiányos, lelapuló hajra - Növeli a haj tövénél a térfogatot, rugalmassá és selymessé varázsolja a haj hosszát és végét - Gazdag Pro Vitamin B5 ..
2.990 Ft
Márka: Dr Konopka Model: BKO-8815E
Dr Konopka volumennövelő hajbalzsam, 500 ml- Minden hajtípusra ajánlott volumennövelő kondicionáló Dr. Konopka különleges, 28. számú növényi bio olajával és bio zsályakivonattal.- Erősíti, táplálja és dússá teszi a vékonyszálú, meggyengült hajat.- BDIH minősítésű natúrkozmetikum- Vegán A maximális h..
2.190 Ft
Márka: Dr Konopka Model: BKO-8754E
Dr Konopka volumennövelő sampon, 500 ml- Minden hajtípusra ajánlott volumennövelő sampon Dr. Konopka különleges, 28. számú növényi bio olajával és bio zsályakivonattal.- Erősíti, táplálja és dússá teszi a hajat.- BDIH minősítésű natúrkozmetikum- Vegán Alkalmazása: kis mennyiséget tegyen a nedves haj..
2.190 Ft
Tételek 1 től 12-ig / összesen 79 (7 oldal)
This is the sticky Notification module. You can use it for any sticky messages such as cookie notices or special promotions, etc.