Menu
Your Cart

Hajpakolás

A hidratáló összetevőkben gazdag hajpakolások intenzíven ápolnak, bármely hajtípusnál fantasztikus eredményt érhetünk el velük.

A használat gyakorisága a haj állapotától függ.

Hosszú, dús, száraz, sérült és fakó haj esetén állandó kényeztetésre és ápolásra van szükség.

Márka: Alfaparf Model: alfapil009
Alfaparf Il Salone Milano Supreme maszk száraz-roncsolt hajra, 250mlA Supreme Maszk, tejproteinnel, búzaproteinnel, valamint ceramiddal gazdagított hajpakolás amely segít helyrehozni a száraz-roncsolt hajat.A hajpakolás használatával a haj, erős, bársonyos tapintású és fényes lesz.Kiszerelés: 250 ml..
3.440 Ft
Márka: Alfaparf Model: alfapil008
Alfaparf Il Salone Milano Supreme maszk száraz-roncsolt hajra, 500 ml- A Supreme Maszk, tejproteinnel, búzaproteinnel, valamint ceramiddal gazdagított hajpakolás, amely segít helyrehozni a száraz-roncsolt hajat- A hajpakolás használatával a haj, erős, bársonyos tapintású és fényes leszKiszerelés: 50..
6.290 Ft
Márka: Alfaparf Model: ALFAP085
Alfaparf Lisse Design Keratin Therapy Rehydrating hidratáló hajpakolás, 200 g- Visszaállítja a haj megfelelő hidratáltsági szintjét a kezelés után- A hajat új élettel tölti fel, ami hihetetlenül könnyen fésülhetővé és ragyogóvá válikKiszerelés: 200 g..
5.990 Ft
Márka: Alfaparf Model: APN7840
Alfaparf Precious Nature Bad Hair Habits double krém rakoncátlan, nehezen kezelhető hajra, 200 ml- Speciális krém a kapilláris rost helyreállításának elősegítésére!- 15%-kal erősebb lesz a haja az Alfaparf Precious Nature Bad Hair Habits balzsam használatával- Egészséges kúra az igénybe vett, roncso..
6.890 Ft
Márka: Alfaparf Model: ALPNMGH200
Alfaparf Precious Nature Curly and Wavy maszk göndör és hullámos hajra, 200 ml- Tápláló maszk göndör és hullámos hajra- A legtökéletesebb döntés a hullámok és a göndör tincsek kontrollálására- Tápláló kezelés az igénybevett hajnak- Könnyű textúrájú hajmaszk- A haj lágy és puha lesz- Megszabadítja ha..
6.190 Ft
Márka: Alfaparf Model: ALPNMGH500
Alfaparf Precious Nature Curly and Wavy maszk göndör és hullámos hajra, 500 ml- Tápláló sampon göndör és hullámos hajra- A legtökéletesebb döntés a hullámok és a göndör tincsek kontrollálására- Tápláló kezelés az igénybevett hajnak- Könnyű textúrájú hajmszk- A haj lágy és puha lesz- Megszabadítja ha..
7.580 Ft
Márka: Alfaparf Model: ALFAPPNMHEH200
Alfaparf Precious Nature Long and Straight maszk hosszú, egyenes hajra, 200 ml- Hajmaszk hosszú és egyenes hajra- 100% természetes összetevők- Simító hatása miatt, ellenállhatatlan lesz a haj- Tápláló és simító olaj- Anti-krepp hatás az egész hajnak- A haj sima és egyenes lesz- Védi a hajat a párátó..
6.190 Ft
Márka: Alfaparf Model: APN7834
Alfaparf Precious Nature Thirsty maszk száraz, dehidratált hajra, 200 ml- Ápoló pakolás a haj hidratálására- Menü, amely hidratálja a hajat és vitalitást ad a száraz, fénytelen tincseknek anélkül, hogy elnehezítené azokat. Friss, csábító illat gazdagítja ezeket az ultralágy textúrájú termékeket- Az ..
6.190 Ft
Márka: Alfaparf Model: ALFAP0052
Alfaparf Semi di Lino  Moisture Nutritive tápláló maszk, 500 ml- Anti-szárazság hatás a haj tövétől a végéig- Azonnal javítja a haj minőségét és puhává, könnyen kifésülhetővé teszi- Kimosandó termék, melynek hatóideje 5 percKiszerelés: 500 ml..
10.290 Ft
Márka: Alfaparf Model: ALFAP0069
Alfaparf Semi di Lino Diamond Illuminating maszk, 200 mlIntenzíven táplálja a kapilláris rostokat, a haj lágyan omló, intenzíven és vibrálóan ragyogó leszKiszerelés: 200 ml..
7.440 Ft
Márka: Alfaparf Model: ALFAP50069
Alfaparf Semi di Lino Diamond Illuminating maszk, 500 ml- Intenzíven táplálja a kapilláris rostokat, a haj lágyan omló, intenzíven és vibrálóan ragyogó leszKiszerelés: 500 ml..
9.290 Ft
Márka: Alfaparf Model: ALFAP0051
Alfaparf Semi di Lino Moisture Nutritive tápláló maszk, 200 ml- Anti-szárazság hatás a haj tövétől a végéig- Azonnal javítja a haj minőségét és puhává, könnyen kifésülhetővé teszi- Kimosandó termék, melynek hatóideje 5 percKiszerelés: 200 ml..
6.040 Ft
Tételek 1 től 12-ig / összesen 237 (20 oldal)
This is the sticky Notification module. You can use it for any sticky messages such as cookie notices or special promotions, etc.