Menu
Your Cart

Hajformázó

Hajformázók

Formázza haját kedvére! Emelje az égig vagy göndörítse be! Mindegy milyen eredményt szeretne elérni, a szükséges termékeket nálunk megtalálja!

Márka: Lisap Model: LI3261
Lisap Sculture Creator erős formázó wax, 75 ml- A frizura befejezéséhez, tincsezéséhez ajánlott termék - Természetes fényt ad a hajnak - Tökéletes formázó viasz, könnyed újraformázható tartást kölcsönöz a hajnak - Használatával a haj ragyogóan fényessé és puhává válik - Száraz és nedves..
2.690 Ft
Márka: Alfaparf Model: ALFMAN050
Alfaparf Blends of Many extra erős hajzselé, 150 ml- Extra erős rögzítő hajzselé kifejezetten férfiaknak- Egyedi formulájával bármilyen típusú frizurának extra erős rögzítést és hosszantartó tartást biztosít- Könnyen felvihető, nem szárít és nem ragasztja össze a hajszálakat- Egésznapos tartást bizt..
4.980 Ft
Márka: Alfaparf Model: ASDLS11
Alfaparf Semi di Lino Volume volumennövelő kondicionáló hajhab, 200 ml- Volumennövelő kondicionáló hajhab vékony szálú hajra- Tömeget ad a vékonyszálú hajnak- Nem nehezíti el a hajszálakatHasználata: - Kis mennyiséget oszlasson el a megmosott hajon- Hagyja hatni 2-3 percig- Öblítse leKiszerelés: 200..
5.280 Ft
Márka: Alfaparf Model: ASDLS22
Alfaparf Semi di Lino Volume volumennövelő spray, 125 ml - Volumennövelő spray- Természetes tömeget ad a hajszálaknak- Nem hagy zsíros érzetet a hajon- Nem nehezíti el a hajszálakatKiszerelés: 125 ml ..
6.590 Ft
Márka: Alfaparf Model: ALFASSDW75
Alfaparf Style Stories Defining Wax közepes tartású wax, 75 ml- Hosszan tartó, közepes tartást adó wax- Kiváló tartást és fényt biztosít az elkészült formának- Tökéletesen kiemeli a frizura részleteit és rugalmasságátHasználat:- Egyenletesen oszlassuk el az enyhén nedves hajon és hagyjuk megszáradni..
4.980 Ft
Márka: Alfaparf Model: ALFASSFM250
Alfaparf Style Stories Firming Mousse erős tartású hajhab, 250 ml- Hosszan tartó, erős tartást adó hajhab- Tökéletes minden típusú göndör hajhoz és struktúrált frizurákhoz- Határozott formát biztosít a haj kiszárítása nélkülHasználat:- A megfelelő mennyiségű hajhabot oszlassuk el a száraz vagy nedve..
5.280 Ft
Márka: Alfaparf Model: ALFASSFXM250
Alfaparf Style Stories Flexible Mousse rugalmas tartású hajhab, 250 ml- Hosszan tartó, rugalmas tartást adó hajhab- Segít a haj kialakított formáját megtartani, miközben selymes és fényes marad- Nem hagy maradványokat a hajban- Meggyorsítja a szárítást- Ajánlott a terméket Pigments-cel keverni, így ..
5.280 Ft
Márka: Alfaparf Model: ALFASSFG150
Alfaparf Style Stories Frozen Gel, jeges hatású hajzselé, 150 ml- Hosszan tartó, extra erős tartást adó jeges hatású hajzselé- Megtartja a frizura kristályos hatásátHasználat:- Oszlassuk el a meglelelő mennyiséget a száraz vagy nedves hajonTipp:- Ha a hajzselét rövid hajon alkalmazzuk, a felvitelt k..
4.350 Ft
Márka: Alfaparf Model: ALFASSFC100
Alfaparf Style Stories Funk Clay formázó hajpaszta, 100 ml- Erős tartást adó, agyag alapú, matt formázó paszta- Ideális kócos hatású frizurák készítéséhez- Formáz, szétválasztja a tincseket és tartást biztosít- Nem ragad, nem tapadHasználat:- Oszlassunk szét egy kis mennyiséget a tenyerünk között- V..
4.980 Ft
Márka: Alfaparf Model: ALFASSOH500
Alfaparf Style Stories Original Hairspray erős tartású hajlakk, 500 ml- Hosszan tartó, erős hatást biztosító hajlakk- Megtartja a haj természetes mozgását és rugalmasságát- Fényt és tartást biztosít anélkül, hogy a hajat elnehezítené- Könnyen, maradványok nélkül eltávolítható a hajbólHasználat:- 25-..
5.280 Ft
Márka: Allwaves Model: ALW304001
Allwaves Aqua gél, 200 ml- Vizes hatású folyékony zselé - Megvédi a hajat, ideális a könnyed formázáshoz és a merev hatás elkerüléséhez - Természetes tartást biztosít, lehetővé téve, hogy definiált frizurákat készíts könnyed tartás mellett - Rugalmas hatást hoz létre ragyogó felület..
2.990 Ft
Márka: Allwaves Model: ALW350003
Allwaves párataszító hajlakk panthenollal, 500 ml- Páramentesítő formula az intenzív és tartós hatásért - A hajra permetezve ezzel a hajlakkal természetesen tökéletes frizurák készíthetők - Filmogén hatása minden egyes hajszálat véd, rögzítve a kívánt stílust - Újraaktiválja a ..
1.990 Ft
Tételek 1 től 12-ig / összesen 262 (22 oldal)
This is the sticky Notification module. You can use it for any sticky messages such as cookie notices or special promotions, etc.