Menu
Your Cart

Egyenes hajra

Márka: Alfaparf Model: ALFAP0023
Alfaparf Lisse Design Keratin Therapy Maintenance ápoló sampon, 250 ml- Ápoló sampon szulfátok, sók és parabének nélkül- Gyengéden, kíméletesen tisztítja a hajat és segít meghosszabbítani a szalonkezelések közötti időben az elért eredmény tartósságát- A sampont keratinnal és babassú olajjal gazdagít..
4.790 Ft
Márka: Inebrya Model: INSHA26060
Inebrya Black Pepper Iron hajegyenesítő, hővédő sampon, 300 ml- Hatékonyan tisztítja, táplálja és hidratálja a hajat- Hővédőt tartalmaz, így megóvja a sérüléstől a rendszeresen magas hőnek kitett hajat- Megerősíti a meggyengült hajszálakat és megakadályozza a hajvégek letörését- Helyreállítja a haj ..
4.200 Ft
Márka: Inebrya Model: INSHA20921
Inebrya Ice Cream Liss Perfect egyenesítő sampon, 300 ml- Selymesítő egyenesítő sampon rakoncátlan és hullámos hajra - Kaviár kivonattal gazdagított ápoló Inebrya sampon, amely tiszítja, táplálja, regenerálja és könnyen kezelhetővé teszi a hajat - Használatával a haj rendkívül selymes, puha,&n..
2.990 Ft
Márka: Loreal Professionnel Model: 202203023
Loreal Professionel Serie Expert Liss Unlimited sampon, 1500 ml- Hajkiegyenesítő, hidratáló sampon nehezen kezelhető hajra- Táplálja a nehezen kezelhető tincseket és csökkenti a haj volumenét- Olaj INCELL technológiája Incell és olajok (oliva és argan) kombinációja, mely puhítja és táplálja a hajros..
11.990 Ft
Márka: Loreal Professionnel Model: E3554900
Loreal Professionel Serie Expert Liss Unlimited sampon, 300 ml- Hajkiegyenesítő, hidratáló sampon nehezen kezelhető hajra- Táplálja a nehezen kezelhető tincseket és csökkenti a haj volumenét- Olaj INCELL technológiája Incell és olajok (oliva és argan) kombinációja, mely puhítja és táplálja a hajrost..
4.890 Ft
Márka: Loreal Professionnel Model: E3569701
Loreal Professionel Serie Expert Liss Unlimited sampon, 500 ml- Hajkiegyenesítő, hidratáló sampon nehezen kezelhető hajra- Táplálja a nehezen kezelhető tincseket és csökkenti a haj volumenét- Olaj INCELL technológiája Incell és olajok (oliva és argan) kombinációja, mely puhítja és táplálja a hajrost..
7.090 Ft
Márka: Revlon Professional Model: RE7255449000
Revlon Pro You The Tamer Sleek Smoothing hajsimító sampon, 1 l- A Frizz Block Formula megszelídíti a szöszös fürtöket, így a haj könnyen kezelhetővé és puhává válik - Lágyan tisztítja a szöszös és kezelhetetlen, rakoncátlan hajat, simává, kezelhetővé, és puhává varázsolva azt - pH: 4..
6.480 Ft
Márka: Revlon Professional Model: RE7255450000
Revlon Pro You The Tamer Sleek Smoothing hajsimító sampon, 350 ml- A Frizz Block Formula megszelídíti a szöszös fürtöket, így a haj könnyen kezelhetővé és puhává válik - Lágyan tisztítja a szöszös és kezelhetetlen, rakoncátlan hajat, simává, kezelhetővé, és puhává varázsolva azt - pH..
2.680 Ft
Tételek 1 től 8-ig / összesen 8 (1 oldal)
This is the sticky Notification module. You can use it for any sticky messages such as cookie notices or special promotions, etc.