Menu
Your Cart

Göndör hajra

Göndör hajra

Márka: Nelly Model: YUN8660
Aqua Nelly kétfázisú instant hajkondicionáló göndör hajra, 400 ml- Kondicionálja és könnyen kifésülhetővé teszi a hajat, miközben nem zsírosítja azt - Törékeny, száraz, vékonyszálú hajra tökéletes választás - A vizes fázis kondicionáló összetevőinek, és a benne lévő proteineknek köszönhet..
2.990 Ft
Márka: Kallos Model: KLAB35033
Kallos LAB35 Curl Mania kondicionáló göndör és hullámos hajra, 250 ml- Göndörség fokozó hatóanyaga bambusz kivonattal, olívaolajjal és vitamin-komplex-szel egészséges, életteli tincsekkel ajándékoz meg minket - Egyedi hidratáló formulája élettel telivé, rugalmassá és fényessé varázsolja a göndö..
1.520 Ft
Márka: Kallos Model: KLAB35048
Kallos LAB35 Curl Mania styling spray göndör hajra, 150 ml- Speciális göndörség-optimalizáló formulája vitamin komplex-el - Olívaolajat és bambusz kivonatot tartalmaz - A haj egészséges, erős és rugalmas lesz - Styling és kondicionáló hatás egyben - Dússá és fényessé varázsolja a kontúros gö..
1.460 Ft
Márka: Lisap Model: LTCR133
Lisap Top Care Repair Curly Care Cowash tisztító balzsam, 150 ml- Egy lépésben képes megtisztítani a haj szerkezetét és kondicionálni azt, a haj természetes védelmének roncsolása nélkül- Táplálja és hidratálja a hajat- Megszünteti a haj szöszösödését- Megkönnyíti a haj formázását- Megerősíti a haj s..
2.990 Ft
Márka: Lisap Model: LTCR132
Lisap Top Care Repair Curly Care éjszakai hajpakolás göndör és száraz hajra, 25 ml- Éjszakai hidratáló hajpakolás- Intenzíven táplálja és hidratálja a hajat- Rugalmasságot ad a hajszálaknak - A zöld tea kivonat tartalma simává és fényessé teszi a hajszálakat- Parabén és szilikonmentesKiszerelés: 25 ..
2.990 Ft
Márka: Lisap Model: LTCR134
Lisap Top Care Repair Curly Care hab balzsam göndör hajra, 100 ml- Megkönnyíti a haj kifésülését, előkészíti a haj formázását- Nincs fixáló hatása- Intenzíven táplálja és hidratálja a hajat- Rugalmasságot ad a hajszálaknak - A zöld tea kivonat tartalma simává és fényessé teszi a hajszálakat- Parabén..
1.690 Ft
Márka: Lisap Model: LTCR135
Lisap Top Care Repair Curly Care hab balzsam göndör hajra, 250 ml- Megkönnyíti a haj kifésülését, előkészíti a haj formázását- Nincs fixáló hatása- Intenzíven táplálja és hidratálja a hajat- Rugalmasságot ad a hajszálaknak - A zöld tea kivonat tartalma simává és fényessé teszi a hajszálakat- Parabén..
2.990 Ft
Márka: Londa Professional Model: 81191542
Londa Professional Curl Definer hullámszabályzó kondicionáló folyadék, 250 ml- Azonnal biztosítja a göndör haj rugalmasságát- Ápolja a hajat a szemmel láthatóan szabályozottabb göndör eredményért- Megakadályozza a haj elektrosztatikus töltöttségét és elősegíti a haj különleges ragyogásátKiszerelés: ..
3.090 Ft
Márka: Matrix Model: E0954600
Matrix Biolage SmoothProof balzsam szöszösödő és göndör hajra, 200 ml- Összetételét a kamélia virágainak vízhatlansága inspirálta- Megóvja a hajat a párától, nem engedi, hogy a külső nedvesség elrontsa frizuráját- A kamélia könnyen kifésülhetővé és simává teszi a hajat- Mélyen hidratálja a haj szerk..
4.860 Ft
Márka: Revlon Professional Model: RE7255542000
Revlon Pro You The Twister Curl balzsam göndör hajra, 350 ml- Kibontja és kiemeli a hullámokat és göndör fürtöket - Kezelhetővé tesz a hajat - Fokozza a hidratáltságot - Csillogó fényt ad a hajnak - Lágyan tisztítja a göndör és hullámos hajat - Hidratálttá teszi a fürtöket - Alaktartó..
3.190 Ft
Tételek 1 től 10-ig / összesen 10 (1 oldal)
This is the sticky Notification module. You can use it for any sticky messages such as cookie notices or special promotions, etc.