Menu
Your Cart

Hajápoló

Hajápolók

Találja meg az Ön hajához a legjobban illó hajápolási terméket! Kísérletezzen, míg rá nem bukkan a tökéletesre!

Védje haját a hőformázás káros hatásaitól, ápolja hajvégeit, hogy ne legyenek töredezettek! A hajfény segít csillogóvá, életteltelivé varázsolni a haját!

Válogasson a professzionális márkáink közül!

Márka: Alfaparf Model: ALFMAN010
Alfaparf Blends of Many energetizáló Low sampon, 250 ml- Energetizáló sampon amely kíméletesen tisztítja a hajat és a fejbőrt energiát adva neki- Szulfátmentes sampon így nem roncsolja a hajat- Használata erősebb éls dúsabb hajat eredményez- Mindennapi használatra is alkalmazhatóKiszerelés: 250 ml..
4.350 Ft
Márka: Alfaparf Model: ALFMAN030
Alfaparf Blends of Many hajhullás elleni energetizáló ampulla 12x10 ml- Hajhullás elleni intenzív szérum meggyengült, hulló hajra - Használata erősebb és dusabb hajat eredményez - 3 Energizing Complexet tartalmaz - Speciális összeállítású, ami segít megelőzni a hajhullást illetve cs..
8.980 Ft
Márka: Alfaparf Model: ALFMAN020
Alfaparf Blends of Many rebalancing Low sampon korpásodás és zsírosodás ellen, 250 ml- Kiegyensúlyozó sampon amely eltávolítja a korpát és a nemkívánt zsíros szennyeződést- Szulfátmentes sampon amely antibakteriális hatású- Biotechnológiai és botanikai hatóanyagokat tartalmaz- Helyreállítja és kiegy..
4.350 Ft
Márka: Alfaparf Model: BREB01
Alfaparf Hair Supporters Bond Rebuilder hajmegújító krém, 300 ml- Hajmegújító krém vegykezelt roncsolt hajra- Védi a hajat és visszaállítja a hajszálak sérült belső kötéseit, növeli a hajszálak ellenállóságát- Használatával megelőzhető és csökkenthető a hajszálak roncsolódása- Szükség szerint építi ..
28.890 Ft
Márka: Alfaparf Model: SCFIRE02
Alfaparf Hair Supporters Scalp and Fiber Restorer hajrost és fejbőr helyreállító szérum, 250 ml- Különleges hatású folyadék amely parabénmentes- Erősíti a hajrostokat és fejbőr helyreállító hatású- Segít helyreállítani a fejbőr normál pH értékét, amely a kémiai kezelések hatására megváltozik- Helyre..
16.170 Ft
Márka: Alfaparf Model: alfapil006
Alfaparf Il Salone Iconic hajkrém, 250 mlBúzaprotein és tejprotein tartalmú hajkrém, melynek segírtségével a normál és a töredezett haj is rugalmas, puha tapintású és fényes lesz.Kiszerelés: 250 ml..
3.440 Ft
Márka: Alfaparf Model: alfapil007
Alfaparf Il Salone Iconic hajkrém, 500 mlBúzaprotein és tejprotein tartalmú hajkrém, melynek segírtségével a normál és a töredezett haj is rugalmas, puha tapintású és fényes lesz.Kiszerelés: 500 ml..
6.290 Ft
Márka: Alfaparf Model: alfapil003
Alfaparf Il Salone Milano Epic kondicionáló normál és száraz hajra, 1 l- Az Epic kondícionáló egy tejproteinnel gazdagított hajbalzsam- Visszaápolja a sérült, töredezett hajat- A hajat lággyá, rugalmassá és fényessé teszi.Kiszerelés: 1 l..
6.290 Ft
Márka: Alfaparf Model: alfapil002
Alfaparf Il Salone Milano Epic kondicionáló normál és száraz hajra, 500 ml- Az Epic kondícionáló egy tejproteinnel gazdagított hajbalzsam- Visszaápolja a sérült, töredezett hajat- A hajat lággyá, rugalmassá és fényessé tesziKiszerelés: 500 ml..
3.440 Ft
Márka: Alfaparf Model: alfapil011
Alfaparf Il Salone Milano Glorious sampon, száraz-roncsolt hajra, 1000 mlIl Salone Milano Glorious sampon száraz és roncsolt hajra ajánlott, mivel a sampont tartalmaz tejprotein és bambuszkivonatot amely újjáépíti és táplálja a hajat, egészen a hajvégekig.Kiszerelés: 1000 ml..
6.290 Ft
Márka: Alfaparf Model: alfapil010
Alfaparf Il Salone Milano Glorious sampon, száraz-roncsolt hajra, 500 mlIl Salone Milano Glorious sampon száraz és roncsolt hajra ajánlott, mivel a sampont tartalmaz tejprotein és bambuszkivonatot amely újjáépíti és táplálja a hajat, egészen a hajvégekig.Kiszerelés: 500 ml..
3.440 Ft
Márka: Alfaparf Model: alfapil005
Alfaparf Il Salone Milano Mythic Sampon normál és száraz hajra 1000mlAz Il Salone Milano Mythic sampon, tejproteinnel segíti a normál és a száraz haj regenerálódását.A tejproteinnek köszönhetően puha, táplált és fényes lesz a haj.A sampon kíméletesen teszi tökéletesen tisztává a hajat.Kiszerelés: 10..
6.290 Ft
Tételek 1 től 12-ig / összesen 861 (72 oldal)
This is the sticky Notification module. You can use it for any sticky messages such as cookie notices or special promotions, etc.