Menu
Your Cart

Sérült hajra

Márka: Allwaves Model: ALW102003
Allwaves Nourishing áfonya és körömvirág tápláló maszk, 1 l- Tápláló maszk áfonya és körömvirág hatóanyag tartalommal  - Új élettel tölti fel a hajat - Megóvja a hajat a káros környezeti és vegyi hatásokkal szemben  - Aktív hatóanyagainak segítségével távolítja el a h..
2.590 Ft
Márka: Allwaves Model: ALW102014
Allwaves Regenerating maszk vanília  és gyömbér kivonattal, 1000 ml- Regeneráló hajpakolás vanília kivonattal és gyömbérrel - Hidratálja, ápolja a hajat és megvédi a hajvéget a töredezettségtől - Visszaállítja a haj természetes szépségét  - Rugalmassá, könnyedé és hihetetlenül lágy ..
2.590 Ft
Márka: Allwaves Model: ALW102002
Allwaves Restructuring csokoládé keratin regeneráló maszk roncsolt hajra, 1 l- Regeneráló maszk száraz és sérült hajra - Mélyen regenerálja a haj szerkezetét - Megerősíti a roncsolt hajat és megvédi a káros környezeti hatások ellen - Csokoládé ée keratin tartalmának köszönhetően táplálja..
2.590 Ft
Márka: Diapason Model: 983205
DCM Perfect Laminoplex maszk, 1000 ml- Lamináló rekonstrukciós maszk, ami a hatóanyagokkal szinergiában újjáépíti és hidratálja a hajat, - Belülről kifelé hatva rugalmasságot, ellenálló képességet és hidratálást ad - Véd a külső hatásokkal szemben - Megakadályozza a károsodást és gyógyít..
9.990 Ft
Márka: Diapason Model: 983199
DCM Perfect Laminoplex maszk, 300 ml- Lamináló rekonstrukciós maszk, ami a hatóanyagokkal szinergiában újjáépíti és hidratálja a hajat, - Belülről kifelé hatva rugalmasságot, ellenálló képességet és hidratálást ad - Véd a külső hatásokkal szemben - Megakadályozza a károsodást és gyó..
4.990 Ft
Márka: Fanola Model: FA1076055
Fanola Nourishing tápláló maszk száraz és sérült hajra, 500 ml- Visszaadja a haj káprázatos fényét és selymes puhaságát - Tejfehérjéket tartalmaz, amelyek mélyen táplálják és regenerálják a száraz hajrostokat - A hajrostok rugalmasak, erősek és puhák maradnak - A könnyű krémes állag..
2.990 Ft
Tételek 1 től 6-ig / összesen 6 (1 oldal)
This is the sticky Notification module. You can use it for any sticky messages such as cookie notices or special promotions, etc.