Menu
Your Cart

Sampon

Fontos, hogy olyan sampont válasszon, mely megfelel haja igényeinek! Nálunk minden hajtipusra és problémára talál megoldást! Az egészséges haj érdekében probálja minél ritkábban mosni a haját. A túl sok hajmosás leoldja a védő faggyúréteget a fejbőrről, ezért az még zsírosabb lesz.

Márka: Alfaparf Model: ALFMAN010
Alfaparf Blends of Many energetizáló Low sampon, 250 ml- Energetizáló sampon amely kíméletesen tisztítja a hajat és a fejbőrt energiát adva neki- Szulfátmentes sampon így nem roncsolja a hajat- Használata erősebb éls dúsabb hajat eredményez- Mindennapi használatra is alkalmazhatóKiszerelés: 250 ml..
4.350 Ft
Márka: Alfaparf Model: ALFMAN020
Alfaparf Blends of Many rebalancing Low sampon korpásodás és zsírosodás ellen, 250 ml- Kiegyensúlyozó sampon amely eltávolítja a korpát és a nemkívánt zsíros szennyeződést- Szulfátmentes sampon amely antibakteriális hatású- Biotechnológiai és botanikai hatóanyagokat tartalmaz- Helyreállítja és kiegy..
4.350 Ft
Márka: Alfaparf Model: alfapil011
Alfaparf Il Salone Milano Glorious sampon, száraz-roncsolt hajra, 1000 mlIl Salone Milano Glorious sampon száraz és roncsolt hajra ajánlott, mivel a sampont tartalmaz tejprotein és bambuszkivonatot amely újjáépíti és táplálja a hajat, egészen a hajvégekig.Kiszerelés: 1000 ml..
6.290 Ft
Márka: Alfaparf Model: alfapil010
Alfaparf Il Salone Milano Glorious sampon, száraz-roncsolt hajra, 500 mlIl Salone Milano Glorious sampon száraz és roncsolt hajra ajánlott, mivel a sampont tartalmaz tejprotein és bambuszkivonatot amely újjáépíti és táplálja a hajat, egészen a hajvégekig.Kiszerelés: 500 ml..
3.440 Ft
Márka: Alfaparf Model: alfapil005
Alfaparf Il Salone Milano Mythic Sampon normál és száraz hajra 1000mlAz Il Salone Milano Mythic sampon, tejproteinnel segíti a normál és a száraz haj regenerálódását.A tejproteinnek köszönhetően puha, táplált és fényes lesz a haj.A sampon kíméletesen teszi tökéletesen tisztává a hajat.Kiszerelés: 10..
6.290 Ft
Márka: Alfaparf Model: alfapil004
Alfaparf Il Salone Milano Mythic Sampon normál és száraz hajra 500mlAz Il Salone Milano Mythic sampon, tejproteinnel segíti a normál és a száraz haj regenerálódását.A tejproteinnek köszönhetően puha, táplált és fényes lesz a haj.A sampon kíméletesen teszi tökéletesen tisztává a hajat.Kiszerelés: 500..
3.440 Ft
Márka: Alfaparf Model: ASDL011
Alfaparf Milano Semi Di Lino Scalp Relief nyugtató micellás sampon érzékeny fejbőrre, 1000 ml- Kifejezetten az érzékeny fejbőr tisztítására és ápolására készült- Megszünteti a kellemetlen viszkető érzést a fejbőrön- Formulájának köszönhetően gyengéden távolítja el a szennyeződéseket, a hajat frissé ..
9.180 Ft
Márka: Alfaparf Model: ASDL010
Alfaparf Milano Semi Di Lino Scalp Relief nyugtató micellás sampon érzékeny fejbőrre, 250 ml- Kifejezetten az érzékeny fejbőr tisztítására és ápolására készült- Megszünteti a kellemetlen viszkető érzést a fejbőrön- Formulájának köszönhetően gyengéden távolítja el a szennyeződéseket, a hajat frissé é..
4.340 Ft
Márka: Alfaparf Model: ALFAPPNSHEH250
Alfaparf Precious Nature Long and Straight olajsampon hosszú, egyenes hajra, 250 ml- Hajsampon hosszú és egyenes hajra- 100% természetes összetevők- Simító hatása miatt, ellenállhatatlan lesz a haj- Könnyen fésülhetővé és hihetetlenül széppé varázsolja a hajat- Kontrollál és egyedülálló kezelhetőség..
4.240 Ft
Márka: Alfaparf Model: ALFAP0081
Alfaparf Semi di Lino Moisture Nutritive Low tápláló sampon, 250 mlKomplett tisztítás és táplálás a hajnak, anélkül, hogy elnehezülne, az egészséges haj lágyságát és selymességét eredményeziKiszerelés: 250 ml..
4.890 Ft
Márka: Alfaparf Model: ASDL009
Alfaparf Semi Di Lino Scalp Rebalance Balancing Low sampon zsíros hajra, 1000 ml- Kifejezetten a zsírosodásra hajlamos fejbőr normalizálására készült- Gyengéden, még is hatékonyan tisztítja és távolítja el a szennyeződéseket- Összetevőinek köszönhetően  segíti a fejbőr egyensúlyának helyreállítását ..
10.790 Ft
Márka: Alfaparf Model: ASDL007
Alfaparf Semi Di Lino Scalp Rebalance Purifying Low sampon korpás hajra, 1000 ml- Segíti a fejbőr egyensúlyának helyreállítását és fenntartását- Aktív összetevői hatékonyan távolítják el a korpát és megelőzik megjelenését- Nem tartalmaz szulfátokat, paraffint vagy ásványi olajokaKiszerelés: 1000 ml..
10.790 Ft
Tételek 1 től 12-ig / összesen 390 (33 oldal)
This is the sticky Notification module. You can use it for any sticky messages such as cookie notices or special promotions, etc.