Menu
Your Cart

Olivia Garden

Márka: Olivia Garden Model: OG0063
Olivia Garden Bamboo Touch Eco-Friendly bambusz körkefe vaddisznó sörtével, 20 mm- Segít megőrízni az egészséges, szép és fényes hajat  - 100% bambuszból és vaddisznó sörtéből készült - Rendkívül kíméletes a hajhoz - A vaddisznó sörték gyengéden fésülik a hajat, és se..
2.890 Ft
Márka: Olivia Garden Model: OG0067
Olivia Garden Bamboo Touch Eco-Friendly bambusz körkefe vaddisznó sörtével, 30 mm- Segít megőrízni az egészséges, szép és fényes hajat  - 100% bambuszból és vaddisznó sörtéből készült - Rendkívül kíméletes a hajhoz - A vaddisznó sörték gyengéden fésülik a hajat, és se..
4.130 Ft
Márka: Olivia Garden Model: OG0066
Olivia Garden Bamboo Touch Eco-Friendly bambusz körkefe vaddisznó sörtével, 40 mm- Segít megőrízni az egészséges, szép és fényes hajat  - 100% bambuszból és vaddisznó sörtéből készült - Rendkívül kíméletes a hajhoz - A vaddisznó sörték gyengéden fésülik a hajat, és se..
5.850 Ft
Márka: Olivia Garden Model: OG0059
Olivia Garden Bamboo Touch Eco-Friendly bambusz masszázs hajkefe, L- Nagy méretű masszázs hajkefe napi hajfésülésre és serkentő fejbőrmasszázsra alkalmas - A környezetbarát és antibakteriális masszázskefe természetes bambuszból és erős golyós végű bambusz fogakból készült, - A golyós..
3.520 Ft
Márka: Olivia Garden Model: OG0054
Olivia Garden Bamboo Touch Eco-Friendly bambusz masszázs hajkefe, M- Nagy méretű masszázs hajkefe napi hajfésülésre és serkentő fejbőrmasszázsra alkalmas - A környezetbarát és antibakteriális masszázskefe természetes bambuszból és erős golyós végű bambusz fogakból készült, - A golyós..
3.190 Ft
Márka: Olivia Garden Model: OG0015
Olivia Garden Black Label Speed XL körkefe TSP25- Sörtéi gyengédek a hajhoz és a fejbőrhöz is - A kefe extra hosszú testének köszönhetően jobb a légáramlás - A legújabb kerámia technológia a gyorsabb felmelegedésért és a maximális hőtartásért - Kiváló és tartós körkefe - ..
6.710 Ft
Márka: Olivia Garden Model: OG0016
Olivia Garden Black Label Speed XL körkefe TSP35- Sörtéi gyengédek a hajhoz és a fejbőrhöz is - A kefe extra hosszú testének köszönhetően jobb a légáramlás - A legújabb kerámia technológia a gyorsabb felmelegedésért és a maximális hőtartásért - Kiváló és tartós körkefe - ..
7.030 Ft
Márka: Olivia Garden Model: OG0017
Olivia Garden Black Label Speed XL körkefe TSP45- Sörtéi gyengédek a hajhoz és a fejbőrhöz is - A kefe extra hosszú testének köszönhetően jobb a légáramlás - A legújabb kerámia technológia a gyorsabb felmelegedésért és a maximális hőtartásért - Kiváló és tartós körkefe - ..
7.910 Ft
Márka: Olivia Garden Model: OG0018
Olivia Garden Black Label Speed XL körkefe TSP55- Sörtéi gyengédek a hajhoz és a fejbőrhöz is - A kefe extra hosszú testének köszönhetően jobb a légáramlás - A legújabb kerámia technológia a gyorsabb felmelegedésért és a maximális hőtartásért - Kiváló és tartós körkefe - ..
8.130 Ft
Márka: Olivia Garden Model: SH-CA1PC-CR550
Olivia Garden Cara hajvágó olló, 5,5- Olivia Garden hajvágó olló​- Mérete: 5,5..
29.890 Ft
Tételek 1 től 12-ig / összesen 110 (10 oldal)
This is the sticky Notification module. You can use it for any sticky messages such as cookie notices or special promotions, etc.