Menu
Your Cart

Szempillafestés

A szem, szempilla az egyik legfontosabb pontja az arcnak, amin rögtön megakad a szemünk.

A tartós szempillafestés segítségével tekintetünk mindig gyönyörű marad, a pillák egész hossza látszódik és nem fontos reggelente a szempillaspirállal bajlódni.

A folyamatot 3-4 hetente lehet ismételni, hogy szempilláink mindig tökéletesek legyenek.

Márka: Berrywell Model: BW18603
Berrywell szempillafesték 2.2 kék- Berrywell szemöldök- és szempillafesték - Sugárzó kifejezést ad a szemeknek- Divatos és változatos színekben kaphatóKiszerelés: 15 ml ..
1.390 Ft
Márka: Berrywell Model: BW18602
Berrywell szempillafestő papír, 96 db- Vízhatlan, bőrbarát alapanyagból készülő, perforált papírcsíkok- Benedvesített állapotban, könnyen beilleszthető- A szem formáját követő alátétként használhatóKiszerelés: 96 db..
960 Ft
Márka: Berrywell Model: BW16583
Berrywell szempillafestő tálka, 1 db- Üvegből készített, könnyen tisztítható és fertőtleníthető - A szempillafesték kikeverésére és a szem kiöblítésére is alkalmazható pohárKiszerelés: 1 db..
430 Ft
Márka: Inebrya Model: JI1017
JimJams szemöblögető pohár- A szemek környékén maradt szempilla- és szemöldökfesték festékmaradványok eltávolításában segít - Az arcbőrön maradt egyéb színezéshez használt nem kívánatos anyagok lemosására is alkalmas - Anatómiailag tervezett pereme tökéletesen illik a szemgödörh..
1.390 Ft
Márka: JimJams Model: JI1021
JimJams szempillafestő pálcika, 250 db- Szempilla festő, vagy klasszikus nevén narancsfa pálca csomagunk több mint okos választás a professzionális szempilla- és szemöldökfestést végző kozmetikusoknak- Kedvező ára és 250 db-os kiszerelése elegendő mennyiséget biztosít a hosszú távon is bármely kozme..
490 Ft
Márka: Kallos Model: PP1237
Kallos Profi Pil szempilla-és szemöldökfesték 01 fekete- Tartósan és intenzíven színezi a szempillát és a szemöldököt- Egyszerű és biztonságos használatot tesz lehetővé- Rövid hatóidő- A doboz csak a festéket tartalmazza, hidrogén-peroxidot külön szükséges vásárolni hozzáHasználata:- Keverjen el 2 c..
1.280 Ft
Márka: Kallos Model: PP1236
Kallos Profi Pil szempilla-és szemöldökfesték 03 barna- Tartósan és intenzíven színezi a szempillát és a szemöldököt- Egyszerű és biztonságos használatot tesz lehetővé- Rövid hatóidő- A doboz csak a festéket tartalmazza, hidrogén-peroxidot külön szükséges vásárolni hozzáHasználata:- Keverjen el 2 cm..
1.280 Ft
Márka: Refectocil Model: RE7548
Refectocil 0 szemöldökszőkítő, 15 ml- A RefectoCil szemöldök szőkítő akár 3 árnyalatot képes világosítani a természetes szemöldök színhez képest- Kizárólag a 3%-os hidrogén peroxiddal használható- Szempillák világosítására nem használhatóHasználata ajánlott:- Természetes szín világosítására- Szemöld..
2.490 Ft
Márka: Refectocil Model: RE7547
Refectocil 1 fekete szempillafesték, 15 ml- Könnyen és egyszerűen alkalmazható szempillafesték, rövid hatóidő, a tökéletes színeredmény- A festékhez oxidácios anyag szükséges- A RefectoCil klasszikus fekete szemfesték tartósan színezi be a szempillákat, így kihangsúlyozva a pillák teljes hosszát- Ha..
2.490 Ft
Márka: Refectocil Model: RE7549
Refectocil 1.1 grafit szempillafesték, 15 ml- Könnyen és egyszerűen alkalmazható szempillafesték, rövid hatóidő, a tökéletes színeredmény- A festékhez oxidácios anyag szükséges- A RefectoCil grafit szürke szempilla- és szemöldökfesték, mely diszkréten színezi az őszülő vagy akár fehér szálakat. Kivá..
2.490 Ft
Márka: Refectocil Model: RE7550
Refectocil 2 kékesfekete szempillafesték, 15 ml- Könnyen és egyszerűen alkalmazható szempillafesték, rövid hatóidő, a tökéletes színeredmény- A festékhez oxidácios anyag szükséges- A RefectoCil kékes fekete szempilla- és szemöldökfesték hosszantartó színt biztosít- Ideális egyedi sminkekhez, vagy fe..
2.490 Ft
Márka: Refectocil Model: RE7551
Refectocil 2.1 kék szempillafesték, 15 ml- Könnyen és egyszerűen alkalmazható szempillafesték, rövid hatóidő, a tökéletes színeredmény- A festékhez oxidácios anyag szükséges- A RefectoCil mélykék szempilla- és szemöldök festék csillogó sötétkék árnyalatot kölcsönöz a pilláknak- Az igazán látványos h..
2.490 Ft
Tételek 1 től 12-ig / összesen 19 (2 oldal)
This is the sticky Notification module. You can use it for any sticky messages such as cookie notices or special promotions, etc.