Menu
Your Cart

Ősz hajra

Ősz hajra

Márka: Diapason Model: DCM982123
Diapason DCM No Yellow hamvasító hab, 250 ml- Extra lila pigmenteket tartalmazó hab állagú hamvasító - Speciális formulája révén közömbösíti az ősz, szőkített és melírozott hajban lévő sárgás árnyalatokat - Hamvasító hatása mellett táplálja, puhává és selymessé teszi a..
3.990 Ft
Márka: Diapason Model: DIA158
Diapason DCM No Yellow hamvasító hajpakolás, 1 l- Lila pigmenteket tartalmazó hajpakolás, amely hamvasítja a szőke és ősz hajat- Különleges formulájának köszönhetően közömbösíti a nem kívánt sárgás árnyalatokat az ősz, szőkített és melírozott hajból- Táplálja, puhává és selymessé varázsolja a hajat-..
4.990 Ft
Márka: Diapason Model: DIA159
Diapason DCM No Yellow hamvasító hajpakolás, 300 ml- Lila pigmenteket tartalmazó hajpakolás, amely hamvasítja a szőke és ősz hajat- Különleges formulájának köszönhetően közömbösíti a nem kívánt sárgás árnyalatokat az ősz, szőkített és melírozott hajból- Táplálja, puhává és selymessé varázsolja a haj..
2.990 Ft
Márka: Fanola Model: FA1096385
Fanola No Yellow hamvasító pakolás, 1 l- Fanola No Yellow hajpakolás speciálisan szőke, melírozott és ősz hajra kifejlesztve- Azonnal semlegesíti a sárga pigmenteket és sárgás árnyalatokat- Használatával a haj szép hamvas leszHatóanyagai:- Extra lila pigmentek- Antioxidáns szőlőkivonat- Selyemfehérj..
5.990 Ft
Márka: Fanola Model: FA1096863
Fanola No Yellow hamvasító pakolás, 100 ml- Fanola No Yellow hajpakolás speciálisan szőke, melírozott és ősz hajra kifejlesztve- Azonnal semlegesíti a sárga pigmenteket és sárgás árnyalatokat- Használatával a haj szép hamvas leszHatóanyagai:- Extra lila pigmentek- Antioxidáns szőlőkivonat- Selyemfeh..
2.520 Ft
Márka: Fanola Model: FA1096862
Fanola No Yellow hamvasító sampon, 100 ml- Fanola No Yellow sampon speciálisan szőke, melírozott és ősz hajra kifejlesztve- Azonnal semlegesíti a sárga pigmenteket és sárgás árnyalatokat- Használatával a haj szép hamvas leszHatóanyagai:- Extra lila pigmentek- Antioxidáns szőlőkivonat- Selyemfehérje ..
1.870 Ft
Márka: Golden Green Model: GG963
Golden Green Vitaline Reflex hamvasító sampon, 250 ml- Ideális ősz hajra és a sárgulásra hajlamos szőke árnyalatok hamvasítására- Hamvas színpigmentjei hatékonyan védik a szőke hajat a sárgás színárnyalat kialakulásától- Ezüstös árnyalatot kölcsönöz az ősz hajszálaknak- Fokozza a haj természetes rag..
1.550 Ft
Márka: Herba Model: HV87451
Herba Vita hamvasító reflex sampon 250 ml- Fokozza a haj természetes ragyogását és kiemeli a hamvas színárnyalatokat - Ideális az ősz hajszín és a sárgulásra hajlamos szőke árnyalatok hamvasítására - Intenzív színvédelmet biztosít. Hamvas színpigmentjei hatékonyan védik a szőke árnyalatokat a ..
860 Ft
Márka: Hair Power Model: HECH
Hidegúti ecetes hamvasító, 150 ml- Hamvasító folyadék a hajban lévő nem kívánatos sárgás tónusok hatékony közömbösítésére - A vöröses és narancssárgás színeket is semlegesíti - Használata egységes hajszínt eredményezHasználata: - 2 dl vízbe keverjen 10-15 csepp hidegúti ecetes hamvas..
890 Ft
Márka: Inebrya Model: INBIBLONDE
Inebrya Bi-Phase Blonde kétfázisú hajban maradó kondicionáló, szőkített és ősz hajra, 200 ml- Kollagén és zafír-mikrokristályokat tartalmazó formula- Ápol, védelmet nyújt, revitalizál- Az összetétel viola színű mikro-pigmenteket is hordoz, melyek a sárgás színt semlegesítik- Hidratálja a hajszálakat..
3.990 Ft
Márka: Inebrya Model: 1026236
Inebrya Blondesse No Yellow hamvasító sampon, 1 l- Semlegesíti a nem kívánt sárga tónusokat- Lila pigmenteket tartalmaz- Kiemeli a szőke haj hideg árnyalatait- Szőlőmag kivonatának köszönhetően ápolja és puhítja a hajat- Ajánloljuk szőke, szőkített (8-9-10-es árnyalat) és ősz hajra- Szilikon és para..
5.290 Ft
Márka: Inebrya Model: 1026235
Inebrya Blondesse No Yellow hamvasító sampon, 300 ml- Semlegesíti a nem kívánt sárga tónusokat- Lila pigmenteket tartalmaz- Kiemeli a szőke haj hideg árnyalatait- Szőlőmag kivonatának köszönhetően ápolja és puhítja a hajat- Ajánloljuk szőke, szőkített (8-9-10-es árnyalat) és ősz hajra- Szilikon és p..
2.990 Ft
Tételek 1 től 12-ig / összesen 53 (5 oldal)
This is the sticky Notification module. You can use it for any sticky messages such as cookie notices or special promotions, etc.