Menu
Your Cart

Just for Men

Márka: Just for Men Model: JFMH60
Just for Men Shampoo-In hajszínező, koromfekete H-60- Just for Men hajszínező festék kifejezetten férfiak számára lett kifejlesztve- Ammónia mentes- Természetes színű megjelenést ad a hajnak - Első festés:- Vigye fel a terméket ott, ahol a legőszebb a haj- Majd a haj többi részre is vigye fel a term..
3.490 Ft
Márka: Just for Men Model: JFMH35
ust for Men Shampoo-In hajszínező, közép barna H-35- Just for Men hajszínező festék kifejezetten férfiak számára lett kifejlesztve- Ammónia mentes- Természetes színű megjelenést ad a hajnak - Első festés:- Vigye fel a terméket ott, ahol a legőszebb a haj- Majd a haj többi részre is vigye fel a termé..
3.490 Ft
Márka: Just for Men Model: JFM-M-55
Just for Men szakáll és bajusz színező, fekete M-55- A Just for Men szakáll és bajusz színező kifejezetten férfiak számára kifejlesztett termék- A Just for Men szakáll és bajusz színező segítséget nyújt a természetes szakállszín visszanyerésében- Használatával biztosíthatja a hajszínével megegyező k..
3.490 Ft
Márka: Just for Men Model: JFM-M-40
Just for Men szakáll és bajusz színező, közép-sötétbarna M-40- A Just for Men szakáll és bajusz színező kifejezetten férfiak számára kifejlesztett termék- A Just for Men szakáll és bajusz színező segítséget nyújt a természetes szakállszín visszanyerésében- Használatával biztosíthatja a hajszínével m..
3.490 Ft
Márka: Just for Men Model: JFM-M-35
Just for Men szakáll és bajusz színező, középbarna M-35- A Just for Men szakáll és bajusz színező kifejezetten férfiak számára kifejlesztett termék- A Just for Men szakáll és bajusz színező segítséget nyújt a természetes szakállszín visszanyerésében- Használatával biztosíthatja a hajszínével megegye..
3.490 Ft
Márka: Just for Men Model: JFM-M-30
Just for Men szakáll és bajusz színező, világos-középbarna M-30- A Just for Men szakáll és bajusz színező kifejezetten férfiak számára kifejlesztett termék- A Just for Men szakáll és bajusz színező segítséget nyújt a természetes szakállszín visszanyerésében- Használatával biztosíthatja a hajszínével..
3.490 Ft
Tételek 1 től 6-ig / összesen 6 (1 oldal)
This is the sticky Notification module. You can use it for any sticky messages such as cookie notices or special promotions, etc.