Menu
Your Cart

Refectocil

Márka: Refectocil Model: RE7548
Refectocil 0 szemöldökszőkítő, 15 ml- A RefectoCil szemöldök szőkítő akár 3 árnyalatot képes világosítani a természetes szemöldök színhez képest- Kizárólag a 3%-os hidrogén peroxiddal használható- Szempillák világosítására nem használhatóHasználata ajánlott:- Természetes szín világosítására- Szemöld..
2.490 Ft
Márka: Refectocil Model: RE7547
Refectocil 1 fekete szempillafesték, 15 ml- Könnyen és egyszerűen alkalmazható szempillafesték, rövid hatóidő, a tökéletes színeredmény- A festékhez oxidácios anyag szükséges- A RefectoCil klasszikus fekete szemfesték tartósan színezi be a szempillákat, így kihangsúlyozva a pillák teljes hosszát- Ha..
2.490 Ft
Márka: Refectocil Model: RE7549
Refectocil 1.1 grafit szempillafesték, 15 ml- Könnyen és egyszerűen alkalmazható szempillafesték, rövid hatóidő, a tökéletes színeredmény- A festékhez oxidácios anyag szükséges- A RefectoCil grafit szürke szempilla- és szemöldökfesték, mely diszkréten színezi az őszülő vagy akár fehér szálakat. Kivá..
2.490 Ft
Márka: Refectocil Model: RE7550
Refectocil 2 kékesfekete szempillafesték, 15 ml- Könnyen és egyszerűen alkalmazható szempillafesték, rövid hatóidő, a tökéletes színeredmény- A festékhez oxidácios anyag szükséges- A RefectoCil kékes fekete szempilla- és szemöldökfesték hosszantartó színt biztosít- Ideális egyedi sminkekhez, vagy fe..
2.490 Ft
Márka: Refectocil Model: RE7551
Refectocil 2.1 kék szempillafesték, 15 ml- Könnyen és egyszerűen alkalmazható szempillafesték, rövid hatóidő, a tökéletes színeredmény- A festékhez oxidácios anyag szükséges- A RefectoCil mélykék szempilla- és szemöldök festék csillogó sötétkék árnyalatot kölcsönöz a pilláknak- Az igazán látványos h..
2.490 Ft
Márka: Refectocil Model: RE7552
Refectocil 3 barna szempillafesték, 15 ml- Könnyen és egyszerűen alkalmazható szempillafesték, rövid hatóidő, a tökéletes színeredmény- A festékhez oxidácios anyag szükséges- A RefectoCil natúr sötétbarna szempilla- és szemöldök festék természetes barna árnyalatot kölcsönöz a szemöldöknek- Szempilla..
2.490 Ft
Márka: Refectocil Model: RE7553
Refectocil 3.1 világosbarna szempillafesték, 15 ml- Könnyen és egyszerűen alkalmazható szempillafesték, rövid hatóidő, a tökéletes színeredmény- A festékhez oxidácios anyag szükséges- A RefectoCil világosbarna szempilla- és szemüldök festék használata ajánlott világosbarna és szőke haj esetén a szem..
2.490 Ft
Márka: Refectocil Model: RE7554
Refectocil 4 gesztenyebarna szempillafesték, 15 ml- Könnyen és egyszerűen alkalmazható szempillafesték, rövid hatóidő, a tökéletes színeredmény- A festékhez oxidácios anyag szükséges- A RefectoCil gesztenybarna szempilla- és szemöldökfesték ajánlott barna, gesztenyebarna vagy festett vörös haj eseté..
2.490 Ft
Márka: Refectocil Model: RE7555
Refectocil 4.1 vörös szempillafesték, 15 ml- Könnyen és egyszerűen alkalmazható szempillafesték, rövid hatóidő, a tökéletes színeredmény- A festékhez oxidácios anyag szükséges- A RefectoCil vörös szempilla- és szemöldökfesték intenzív vörös árnyalatot biztosít amennyiben az alapszín világos szőke va..
2.490 Ft
Márka: Refectocil Model: RE057817
RefectoCil hidrogén peroxid krém 3%, 100 ml Könnyen adagolható krémhidrogén, kímélő szempillafestéshezHasználata:- A tubusból kinyomott szempillafestéket pár csepp színfejlesztő hozzáadásával simára keverjük és pálcikával a szempillára illetve a szemöldökre felvisszük- Használata után a flakont gond..
1.990 Ft
Márka: Refectocil Model: RE057816
Refectocil hidrogén peroxid liquid 3%, 100 ml3%-os hidrogén peroxid folyadék a RefectoCil szempilla- és szemöldökfestékek aktiválására.Használatával a szempilla és szemöldök szálak kutikulája megnyílik, a festékek pigmentanyagai mélyen a szálakba szívódnak fel. ..
1.990 Ft
Márka: Refectocil Model: RE05790
RefectoCil szemalátét, 96 db RE05790- Papír szemalátét, mely megakadályozza, hogy a szem alatti bőr a szepillafestékkel szennyeződjön- A szett tartalma 48 kezeléshez elegendőKiszerelés: 96 db ..
1.590 Ft
Tételek 1 től 12-ig / összesen 12 (1 oldal)
This is the sticky Notification module. You can use it for any sticky messages such as cookie notices or special promotions, etc.